top of page

Huisartsendienstverlening

Als eigen vervoer naar de huisartsenpost medisch onverantwoord of niet mogelijk is, dan wordt er een beroep gedaan op de visitearts van de huisartsenpost.
Hoe prettig is het als u dan ondersteunt wordt door een visite assistent.

Onze Visite assistent ondersteund de huisarts tijdens de visites en op de huisartsenpost, de visite assistenten zijn opgeleid om de huisarts veilig te vervoeren naar de bestemming terwijl de huisarts zich alvast inleest in het patiëntendossier. Dat doen we met moderne huisartsenambulance die geheel na uw wens is ingericht met apparatuur waar u graag mee werkt.

 

Onze ervaren visite assistent weet de weg in de regio en beschikt bovendien over een uitgebreide opleiding en relevante medische kennis. Medic Mobility Service is als mobiele zorgverlener actief in de Repatriëring, Evenementen hulpverlening en ondersteund RAV's in de onder aanneming met de Lowcare en Midden Complexe zorgritten. Daarom kiest u voor de huisartsendienstverlening van Medic Mobility Service.


Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden voor uw praktijk of huisartsenpost? Neem dan contact op met ons op info@medicmobilityservice.nl

bottom of page